Vi åbner snart
RI10 – hvor fransk og nordisk gastronomi møder Vesterhavet.
I hjertet af Hvide Sande skaber vi en gastronomisk oplevelse, hvor franske teknikker og nordiske råvarer smelter sammen, inspireret af Vesterhavet.
Om os
Peter Gyldenkærne, fra Bøvlingbjerg, lidt længere oppe ad vestkysten, har en international baggrund.
Opvokset i både Tyskland og senere bosat i Paris, er han uddannet kok med erfaring fra anerkendte restauranter som Restaurant ET i Århus og Svinkløv Badehotel. Hans passion for gastronomi og håndværk er fundamentet for RI10’s køkken.
Peter har vundet DM for kokkeelever i 2022, Oluf Brøndums Talentpris i 2023 samt deltager i Rising Star - Sol over Gudhjem 2025.
Mai Lagoni, en lokal fra Hvide Sande, har de seneste syv år boet i Århus og København. Med en baggrund inden for pædagogisk sociologi har hun blandt andet skrevet et speciale om Hvide Sandes ungdomskultur og udfordringerne ved at vokse op i yderområder.
Mais primære formål er kiosken. Her vil hun forsøge at skabe en stemning af fællesskab og vise både lokale og turister hvor cool Vestjylland er.